Relatiepsycholoog drs. Michel Modde

Relatiepsycholoog Michel ModdeHallo. Na het VWO heb ik psychologie in Leiden gestudeerd. Vervolgens na mijn afstuderen diverse functies in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector bekleed, onder andere als (senior) wetenschappelijk onderzoeker en - projectleider. In die functies bleek meer en meer dat mijn interesse en capaciteiten vooral lagen in het hebben van direct contact met mensen en daarbij iets voor ze kunnen betekenen.

in 1997 heb ik daarom een relatiebureau opgericht met een destijds innovatieve aanpak. Daarnaast verzorgde ik relatietherapie aan stellen en fungeerde als mediator bij echtscheidingen. Later zijn daar het coachen van ondernemers, loopbaanplanning en mediation binnen gezinnen en bedrijven bijgekomen. Deze activiteiten staan op andere websites, waarvan www.relatiepsycholoog.nl de oudste is.

De innovatieve aanpak van het relatiebemiddelings- en adviesbureau bleek succesvol, maar het 'koppelen' oftewel matchen van mensen bleek niet echt mijn ding. Daarom ben ik mij na enkele jaren daaruit gaan terugtrekken. Omdat oude liefde niet roest - en voor mij is dat onder andere het adviseren en coachen van mensen die een partner zoeken - ben ik daar middels deze website mee door gegaan: neemt u gerust contact op, want ik help u graag die ene te vinden.

Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatietherapie | Den Haag  | Voorburg | Zoetermeer